Hoppa till innehållet
SNABB FRAKT & GRATIS FRAKT PÅ FÖRSTA BESTÄLLNINGEN MED KODEN "FRI-FRAKT" | BESTÄLL NU
SNABB FRAKT & GRATIS FRAKT PÅ FÖRSTA BESTÄLLNINGEN MED KODEN "FRI-FRAKT" | BESTÄLL NU

Språk

Betalningsvillkor

 1. Betalningsvillkor och policy: Godkända betalningsmetoder: Vi accepterar olika betalningsmetoder, inklusive kredit-/betalkort, PayPal och andra säkra onlinebetalningsplattformar. Observera att de tillgängliga betalningsalternativen kan variera beroende på var du befinner dig.

 2. Säkra transaktioner: Din betalningsinformation behandlas på ett säkert sätt med hjälp av krypteringsteknik av industristandard. Vi prioriterar säkerheten och konfidentialiteten för dina finansiella data, för att säkerställa att dina transaktioner är säkra och skyddade.

 3. Orderbekräftelse: När du har lagt en beställning kommer du att få en orderbekräftelse via e-post med en sammanfattning av ditt köp, inklusive det totala beloppet som ska betalas och den betalningsmetod du valt.

 4. Valuta: Våra priser är listade i den valuta som anges på vår hemsida. Om du köper från ett annat land kommer din betalningsleverantör att hantera valutaomvandlingen till den aktuella växelkursen.

 5. Betalningsauktorisering: Genom att göra en beställning godkänner du oss att debitera det totala beloppet på grund av din angivna betalningsmetod. Betalningen kommer att behandlas vid orderbekräftelse.

 6. Betalningsverifiering: I vissa fall kan vi behöva verifiera din betalningsinformation innan vi behandlar din beställning. Detta är en säkerhetsåtgärd för att skydda mot bedrägliga transaktioner. Vi uppskattar ditt samarbete och din förståelse under denna process.

 7. Annullering av beställning: Om du vill avbryta din beställning, se till att kontakta vår kundsupport så snart som möjligt. Beroende på status för din beställning och vår avbokningsregler hjälper vi dig på bästa möjliga sätt.

 8. Återbetalningar och returer: Se vår dedikerade återbetalnings- och returpolicysida för detaljerad information om vår återbetalnings- och returpolicy.

 9. Betalningstvister: Om du stöter på några problem eller avvikelser relaterade till din betalning, vänligen kontakta vårt kundsupportteam för hjälp. Vi kommer att arbeta hårt för att lösa eventuella betalningsrelaterade problem rättvist och snabbt.

 10. Betalningssäkerhet: Vi prioriterar säkerheten för din betalningsinformation. Observera dock att ingen metod för överföring över Internet eller elektronisk lagring är 100 % säker. Även om vi vidtar alla försiktighetsåtgärder för att skydda dina data, kan vi inte garantera absolut säkerhet. Genom att göra en betalning på vår webbplats erkänner och accepterar du denna risk.

Du samtycker till att följa våra betalningsvillkor och policy genom att handla på vår webbplats. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp angående betalningar är du välkommen att kontakta vårt kundsupportteam.

Vi accepterar följande kredit- och betalkort:

 • American Express
 • idealisk
 • Maestro
 • Mastercard
 • PAYPAL
 • Shoppa betala
 • Visum

Har några frågor??

Kontakta oss via vår kontaktsida, eller mejla oss weborder@case4you.se